dinsdag 15 januari 2008

Lancering nieuwe site www.tuindecoratie-markt.nl


Bericht tussendoor.
Ik ben druk bezig met het verder ontwerpen van onze nieuwe site
www.tuindecoratie-markt.nl Deze site zal in de loop van dit jaar verder worden uitgebouwd met onze nieuwe business. Houdt 'm dus in de gaten!

Over naar beelden uit beton.

Zoals in een van mijn vorige berichten aangegeven stapten we redelijk snel van onze beelden uit kunststof over naar beelden uit beton. Daarvoor hadden we een interessante firma gevonden in Siebengewald t.w. Europastock. Siebengewald was voor mij, als dorp, niet onbekend aangezien mijn opa (Jeuken)van daar naar Someren was
"geemigreerd". Met paard en wagen verhuisde hij met zijn ouders naar Someren-Heide en werkte mee aan de ontginning van ons dorp. Dat terzijde. Europastock had en heeft enkele fabrieken in Polen en was vooruitstrevend in hun betonnen beelden. Het waren geen saaie grijze beelden maar witbetonnen en gebronst betonnen beelden. En niet alleen traditionele beelden maar ook moderne stijl. Kortom we kregen er weer zin in. Bijna wekelijks bezochten we de jaarmarkten en braderieen in, meestal, het zuiden van het land. Het was een heel gesjouw. 's Zaterdags de groene, ex-KPNtelecombus, laden en 's zondags naar de braderie. Dat was dus laden, uitladen, inladen en op maandag of dinsdag weer uitladen. Kortom we hadden onze " beeldjes" aardig wat keren in de hand voordat ze verkocht werden. We kregen zo wel snel aardig wat bekendheid in onze omgeving en onze site trok steeds meer bezoekers.
Volgende keer meer.