donderdag 12 februari 2009

Nieuwe site gelanceerd!

Beste tuindecoratieliefhebber,

Met trots presenteer ik jullie onze nieuw ontworpen site van www.beeldenmarkt.nl. Deze keer heb ik 'm zelf volledig ontworpen. Ja, nou niet helemaal, dankzij een goeie kennis hebben we nu ook een schitterende template en dat is eigenlijk wel de basis.
Ik heb m'n best gedaan om met niet al te veel tekst te werken en een overzichtelijke site te maken. Veel pagina's en subpagina's en natuurlijk heel veel foto's. Foto's die allemaal apart in albums zijn opgeslagen. Onder de diverse individuele foto's is weer alle gewenste informatie te vinden. Voor degenen die onze bestaande website gewend zijn is het even wennen doch als je er even de tijd voor wilt nemen dan wijst het allemaal vanzelf.
Ik vermeld ook nog graag even dat we onze collectie met de diverse productgroepen nog aan het uitbreiden zijn. We hebben al wat binnen doch het is nog geen geschikt weer geweest om mooie foto's te maken. Dus nog alstublieft even geduld.
We krijgen in de komende maanden nog in fases het een en ander meer aangeleverd dus kijk regelmatig op onze site. Naast beelden en sokkels ook siervazen en weer een heel uitgebreid assortiment fossiel versteend hout.
Wil je reageren? Heb je opbouwende kritiek m.b.t. de opbouw van onze site? Schitterend.
Ik kijk ernaar uit. Mail me maar naar info@ho-jeuken.nl
Tot slot wens ik je een schitterende lente toe. Op naar het voorjaarszonnetje.
Groeten vanuit Someren,
Martin en Willeke Jeuken