vrijdag 4 juni 2010

Gezien bij VerstuurEenPersbericht.nlHeeft u ook de indruk dat als u op zoek gaat naar een leuke vaas je bijna altijd dezelfde stijl tegenkomt? Of dezelfde trend en kleuren?
Er zijn maar weinig bedrijven die zich echt specialist op het gebied van handgemaakte vazen mogen noemen. Gelukkig heb ik er eentje gevonden, www.beeldenmarkt.nl .
De mensen die hier achter zitten zoeken hun collectie zelf uit en importeren deze rechtstreeks vanuit Java, Indonesie.
Ze hebben een collectie van meer dan 150 (!) verschillende vazen. Allemaal handgemaakt. Van klein tot groot. Vazen gemaakt uit terracotta en keramiek en telkens weer anders afgewerkt. Ze hebben heel veel modellen en vazen die hierna gefinished zijn met diverse materialen van steentjes, bladeren, mozaiek tot schelpenzand. Noem maar op.
Het is zeer prettig " winkelen" doordat iedere vaas apart gefotografeerd is en onder iedere individuele foto uitgebreide aanvullende informatie staat waaronder de namen, afmetingen en zelfs de prijzen. Dus geen verrassingen als je hierna besluit om een van de beide show- en verkooplocaties te bezoeken nadat je www.beeldenmarkt.nl uitgebreid hebt bekeken.
Zeker een aanrader voor de mensen die op zoek zijn naar een vaas die elders niet te koop zijn. En je wordt er ook nog vriendelijk ontvangen ook zonder het idee te hebben dat je moet kopen.
Neem maar eens een kijkje op http://www.beeldenmarkt.nl/Vazen-en-Potterie-individuele-foto's.html, "