vrijdag 25 februari 2011

Glaskunst, glassculpturen en glasdesign

GlasKunst met een grote K.
Deze sculpturen uit glas zijn vervaardigd door een TOPPER op het gebied van glaskunst en we voelen ons vereerd dat we geselecteerd zijn om deze collectie te mogen verkopen. Deze professional woont in Nederland en heeft internationaal bekendheid verworven. Bij ieder GlasOntwerp ontvangt u een certificaat van echtheid en aanvullende gegevens van deze GlasKunstenaar. Deze GlasKunstenaar komt oorspronkelijk uit Engeland, dirigeert op universitair niveau en is al 20 jaar professioneel met GLAS bezig. Iedere keer zoekt hij weer de maximale grenzen op om te bekijk wat er met GLAS ontworpen kan worden. Deze collectie bestaat uit Sculpturen met "glow in the dark" . Overdag laadt de zon de "glow" waarna het 's avonds in het donker een licht uitstraalt.
We gaan naast een tuincollectie ook een gedenkbeeldencollectie uitwerken waarbij we op dit moment alle ideeën aan het inventariseren zijn. Wat te denken van de verwerking van het as van uw dierbare in dit glas, in een natuurstenen sokkel of onder deze sokkel?
We informeren u graag nader. Heeft u een mening of een aanvullend idee over deze creaties? Laat het ons weten. Bel mij, Martin Jeuken via 06 14 62 98 53 of mail ons via info@ho-jeuken.nl.
We stellen uw mening van harte op prijs.